25 Aralık 2013 Çarşamba

Sevgili TC Hatice Yazıcı her zaman yanımda can arkadaşım ne güzel dile getirmiş..

Bu Akşam melekleri ziyarete gittik ve sizlerin yüreklerini emeklerini ulaştırdık onlara Cennet yurdumun her biri yanından ulaşıp dokundunuz minik kalplere hepinize teşekkürler kucak dolusu sevgiler.
Mutlu Olalım gönüllülerine de çok teşekkürler iyi ki varsınız sizlerle birlikte atılan kahkaların değeri ölçülüp biçilemez.
Dileğim hepsi çok mutlu ve sağlıklı olarak evlerine dönerler.
Bu gece çorba tuz misali bir dokunuştu bizlerinki.
Biz Leyla Güner le özellikle yastık formunda olanları gönüllü abla eşliğinde dağıttık gönüllüler ürün çeşidine göre gruplanmışlar hepsi yerlerini bulacak merak etmeyin.
 — Mutlu Olalım ve 2 diğer kişi il






e birlikte.

4 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

Canımsın sen , iyi ki haydi deyip önümüzde yürüdün biz de sana teşekkürler ederiz güzel yüreklim:)

aksungur46 dedi ki...

leylacığım sıkıntılı günlerim nedeni ile yeteri kadar ilgilenemedim.şimdi biraz zaman buldum.o kocaman yüreğine sağlık sen ve tüm arkadaşlarıma emeklerinden dolayı tşk.ler ederim.herkese benden selamlar öpptümmmm

Unknown dedi ki...

leyla teyzeciğim uzun zamandır bakıyorum fakat görememiştim oyuncakların dağıtımını.affınıza sığınarak bugün sizin blog sayfanıza baktım ve gördüm.çok mutlu oldum.çocukları sevindirmek onların gözlerindeki mutlu anları keşfebilmek ve yaşamak en güzel duygu.

Unknown dedi ki...

leyla teyzeciğim uzun zamandır bakmak istiyordum fakat görememiştim.çocuklara oyuncakları dağıtımınızı affınıza sığınarak bugün baktım blog sayfanızdan.çok mutlu oldum.teşekkür ederim.en baş fotoğraftada benim yaptığım yunus vardı.çok sağolun.