7 Aralık 2011 Çarşamba

AŞURE.

Bir kilo aşurelik buğdayı akşamdan düdüklüde bir taşım kaynatıp  ocağı kapattım sabaha tam kıvamında olmuştu diğer bilindik malzemeleri tek tek hazırlayıp buğdayın içine karıştırdım.Sonra üzerini süsleyince servise hazır afiyet olsun..

3 yorum:

Noblesse dedi ki...

aşureyi sevmeyen yoktur heralde, ellerine sağlık, nefis görünüyor.

Banuca dedi ki...

Ay pek leziz görünüyor, ben daha yapmadım, sırada kabak tatlısı vardı, çünkü bugün dedoşumun (annemin babası) ölüm yıldönümü, kabak tatlısını çok sever ve çok lezzetli pişirirdi, o nedenle hersene kabak tatlısı yaparız...

aksungur46 dedi ki...

leyloşum öncelikle allah kabul etsin.görüntü harika,tadı da öyledir eminim bir tabak ta bana ayır emi şekerim afiyetler olsunnnnnn